YANG LEPAS JANGAN DIKENANG.PODACIK

Asalamualaikum Readers,

Sedar tak sedar da masuk 2012 ek? Ingat tahun 1997 lagi..Hahaha.. Mudenye aku dikale tuh.*Mate kelep kelep

Mudekan?? Ha, sebab ni mase aku umo baye baye korangla.. *Macamla sekang da 60thn.^^

Tengah dok lepak lepak sambil makan coki coki tadi, tibe tibe tenampak gambar lame dalam laptop ni.. Serta merta hilang selere jin aku nak tibai kopok mami master sebelah aku ni ha. Ondespot aku dok sambil tekenang kenang peristiwe lame yang menghiris hati.*Hirisla sangat. ^^



Nampak tak gambar ngeri kat atas ni?? 2008 adalah proses aku menjadi dewase separe lengkap.Benci tahap babun time nih. Ade ke patot,natang ni tumbuh macam cendawan?? Tak patot tak patot.*Tolong gelengkan kepale anda sekali bagi kesan yang dinamik ^^


Macam macam produk aku gune untuk hilangkan kesan degil temasuk dynamo,clorox serta sheltox *ade kene mengene ke sembo nyamok nih?? Ye, tolong abaikan perenggan yang tiada maksud tersirat seterusnye markah penulisan tepakse ditolak 30%.*Masih ade 70%. Bling bling ^^


See, tak de cela pon time nih. Sumpah. Aku rindu yang ni!!




Hampir setahun aku merelaxkan gupe yang huduh ni dari bemacam produk. Aku just amik suplement je. Paling paling pon pegi kedai beli bedak nyonya 2inggit setengah tuh. Series bagus taw. kering cepat jerawat aku. Patotla orang dulu suke pakai bedak tu. Dan paling penting, kene standby cream anti acne! Menyirap lak rase..


Atlast, aku amik keputusan untuk tak pakai papepon produk. biar kulit rase free. 


Dan hasilnye...



Waahhhhhhhhhhhhhhhhh....

*Padahal same je..HAMMMMMMPPEHHHHHHHH.*Konon bajet berubah abes jadi snow white. hak tuih.hehe

Tapi, sekarang tipula kalau aku tak pakai papekan? Paling paling pon bedak Miyami aku yang best giler tuh... and last month, aku baru nak try produk ********... Macam ok. Layankan dulu, dah sebulan, nampak cam ngam..hehehe.. Syukela tite...^^

4 comments:

  1. nice blog & very simple visit me back then like my facebook fan page...thanks before http://www.blantiksoftware.com/

    ReplyDelete
  2. Eh, kenapa dirahsiakan produk pe??Elianto??hwheheehe

    ReplyDelete
  3. hehehe...sebab, tkot nt jadi xelok...bkn dr bahan semula jadi..kalo petua sendiri okla kot nak habaq..^^

    ReplyDelete
  4. OWW..hahaha..selalu org cover pakai blusher..hehehe

    ReplyDelete

Tinggalkan komen disini ea bucuk!

copyright:wanyrezuan