ENTRY MERAPU RAPAN


Patot hari rabu ni blogger lain lebih suke buat HARI TANPA KATA KATA. Yakni dengan kate istilah lainnye adelah membisu seribu bahasa walopon hati tengah membengkak nak marah disebabkan oleh kematian kucing sebelah rumah yang telah kesawanan babian di tepi rumah korang dan berbau harummmm bak nangka masak mengeluarkan bijinye....hahaha *Ok, macam biase, merepek adalah tunjak utama pada perenggan mukadimah ni

Hari ni aku ade nak cakap sikit. Sume orang tak nak dengar kat opis ni disebabkan agenda lakonan untuk menjadi pekerja contoh harusla dilakonkan tanpa sebarang skrip mahupon director.

Ceh, muke masing masing serius tahap gaban mati tetelan cicak tokek je lagaknye..hahaha. Tapi depan PC sume tengah fb, online dan sebagainye..

Ape nak buat, dah bos pon strict nak mampos. tak memasal.. Tak de keje pon tepakse la berpura pura menjadi seorang yang sibok walopon anda bukanla seorang CEO yang harus berjalan menjinjing briefcase atau fail fail yang kemain tebal nye.

Ok la, aku saje je taip jadah ni agar hari hari aku tak bosan dan mati kekejangan dekat opis yang macam hidup malu mati tak mau ni..

OH, SATU LAGI,

"BOS, KASILA HALFDAY SABTU... BAIK LETAK KITEORANG JADI OPERATOR JE, BOS TAK ADIL!!!!!!!!!"

padan muke dengan bos sebab tak leh nak consider langsung..
dan.. Disini adelah tempat untuk cakap tentang bos..Hhahahahahaa.. Syonoknye.. Adan uke ia... ;)

3 comments:

  1. hehehe...amboi..kan main kutuk bos ek niny..hehehe..perkara biasa yang berlaku kat mana2 ofis sekalipun..:)semua pakat nak tunjuk baik dpan bos..hahaha..

    ReplyDelete
  2. jay: hahaha..padan muke..dia sangat kejam..serius..pemerintah kuku besi..
    pink:^^

    ReplyDelete

Tinggalkan komen disini ea bucuk!

copyright:wanyrezuan