BERSAME ANAK ANAK ;)

Hm... Tarik napas panjang panjang pakat sampai muke lebam campo kaler hijau hijau siket.. Hehehe.. Sepatotnye entry ni aku dah post pada 8/4/2012 harituh.. Tengok, dah kemain basi cerite ni aku nak publishkan.. Gasak korangla... Janji ni blog akukan.. Ye dak???


OK, sebenanye aku bukan tak nak post, tapi aku kemain eksaited sampai jari tak mampu nak tekan keyboard laptop ni ha.. Ape tak nye... Gua da dapat anak  adik baru.. hehe... KO ADE?????
 
abaikan muke beminyak tuh.. NI la... Adam IskandarShah ;)

Comey adik aku ni.... Tapi... Aku rase aku da patot kawen, sebab penat wo nak jage demo ni....

Ni baru satu askar aku tunjuk, aku ade lagi 4askar... Sume mintak ehsan nak manje manje ngan aku... Hahahaha...

Ni yang paling sulong.. Name dia Muhammad Haziq.. Yang ni dia nye manje memangla lain sket sebab dari umo kecik dok ngendeng je kat aku.. Semak!,..Hahahha..Tengok,sekarang da besar, gigipon dah gongak banyak...



Yang ni Heroin akak aku... Sorang je perempuan, tak lame lagi tak tawla aku kalo ade wirawati lagi..hehe,..Ni Irma Syafiqa.. Aku panggil dia bebey je.. sebab abang dia dak haziq mase kecik kecik tak pandai sebot baby, dia sebot bebey.. sampai sekarang lekat name tuh..

Ha, yang ni memang manje gile gile... dia sorang je anak akak aku yang minum susu badan sampai sekang... Ni Muhammad Hafiq. Muke dia memangla tak leh cakap macam mane punye comel..hehe.. Kepale botak, castello gitu..

yang ni petern apek sket... muke comel... baru je 5bulan...dia sebaye dengan hafiq... anak kakak aku.. Ni anak abang aku... name dia Ahmad Zurfarshah....

Anak aku??? Adoi, Lambat sikit r.. kasi aku cari harte dulu...

ok?? Bye..hahaha





























































































2 comments:

  1. Jemput Join GA Ni :) 200++ Hadiah Telah Disediakan Khas Untuk Pemenang ^_^ http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

    ReplyDelete
  2. hehehe..ingat anak niny tadi..kih3..comel lar gambar yg last tu..hehe

    ReplyDelete

Tinggalkan komen disini ea bucuk!

copyright:wanyrezuan