SELAMAT ADE DIA.. KALAU TAK, HMM...

Asalammualaikum korang korang tu..


Sekarang ni perot aku rase sangat lapa. Sebab aku dengan baik dan rela hatinye menawarkan diri untuk tolong angah aku yang baru nak pindah rumah. *Tipu, sebenanye aku dah mintak 20inggit sebagai pengeras top up..hehe..

Korang cube bayangkan dari pukol 12tengahari 15minit 60saat aku datang umah dia, then aku tolong angkat itu ini sampaila pukol 10.53pm tadi aku baru berenti wat keje. penat wo... rase macam nak tuka engsel siku dengan yang baru, sekali gus tuka teros bebola  buku lali dengan bebola ikan, sedap enak disukai ramai.

Aku alah dengan habuk, terpaksela aku jadi ninja jap sebab nak bersih bersihkan habukkan.. Takot tekak ngan hidung aku jadi tempat belaan hama+resdung.


Makanpon McD je tadi, akak ipau aku belanje.tu pon minit minit kecederaan korang taw... dari pagi tak makan, dah kol 5baru nak baham. Aku ape lagi, bedal r SPICY CHICKEN MCDULUX..

Ko taw ape rasenye bile penat bertemu dengan makanan yang lazat sekali gus menguatkan abdomen abdomen tali pusat ngan usus kecik hingga besau aku ni?? Ha, macam lembu kehausan dipanah mentari je rase*amacam, power tak pepatah aku?? ahaha


Selesai aku setel angkat barang barang kat rumah lame dia, and sampaila ke rumah baru dia, hingga keringat jantan yang selame ni aku pendam telah keluar akhirnye..hahahaa.


Tibe tibe je aku teringat Shokubutsu yang aku baru beli semalam kat Mydin harge 5inggit something. Aku rase alangkah segarnye dapat berendam dengan wangian shokubutsu ni..

Sumpah mak leha aku cakap ko weh, wangi macam hantu kubo lalu. Tapi aku dah penat tahap babun, kepalepon dah macam kene hempok ngan penyapu, gagah jugak aku mandi kat umah angah ni. Selamat diapon pakai natang ni..Kalo tak, aku sanggop naik ego aku yang pekak bedengkang tuh bawak laju laju *60@80km/j sudahla... Mandi kat umah ibu..

Ok la, badanpon da segar bugar, otak pon dah lebih cool, kepalepon dah nampak bintang bintang, baik aku buat taik mate dulu. Esok aku ade agenda lain pulak. Nanti aku  try   mimpi ape nak buat sok. 

Selamat ade Shokubutsu ni,kalo tak, aku majok tak nak mandi sampai pat hari..hahaha

Babai readers, Muahhahahhah


2 comments:

  1. Assalamualaikum , sya singgah baca entry anda .
    Jemput join GA nie , hadiah tudung bawal crown :) http://eyda-nur.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html

    ReplyDelete
  2. hee. rajin tolong angkat barang semua. takpe takpe, dapat jugak upah and makan mcdonald ;)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen disini ea bucuk!

copyright:wanyrezuan