CAMAT AIE GAYE CUMERRRR

Salam Aidiladha semua....^ ^

lame rase tak conteng belog nih... korang sihat?? rindu la kat belog yang walopon suram sejuk nih..hahahah

tak kesahla berapepon follower yang ade... yg sket nih pon dah kire bersyukur...jnji ade yang bace..

dari buat, tp syok sendiri kan??? ngeee...

walopon belog tak sehebat korang-korang yang dah menimbun askar-askar, niny tak kesah... bebalik pade

niat asal bebelog...

So, macam ner ngan korangnyer raye harinih?? sonok?? ade tak yang dapat duit?? cis.... dah tua bangkepon

nak duit g??? korang-korang kalo free, datangla raye kat umah ea..hari nih je taw....*saje pelawe sbb niny

pon takde umah sebenanye....=)

saba yer sayang... tak sakitpon sembelih tu..=P


Lembu diatas nih tengah cari line untuk meloloskan diri yang gemok agar tak  mati kekejangan@mati

ketakutan..* konon2 ade belas ehsan..hahah

Actually, niny tak boleh nengok menatang nih mati dengan nafas menghempas2 tak tentu hala akibat tusukan

pisau yang membelah urat saraf... nanti jadi kesian..otometik tak leh makan..

o..tak tak... kene dan harus makan jugak.. rejki....=p

p/S=terime kepada penyinggah dan pembace terhormat..

8 comments:

  1. tau sabar eh,,jgn risau,,mati sekali je..tahan eh!!!haha

    ReplyDelete
  2. =p....jgn lupe join yer..=)<3

    ReplyDelete
  3. Lia tak makan daging korban, pepe pun selamat hari raya korban. :D

    ReplyDelete
  4. yke???rugila..hehehe.btw, thanx

    ReplyDelete
  5. a ah . tak sakit pun . mcm kene gigit semut jerk sembelih tuh

    ReplyDelete
  6. xlah...mcm kene ggt anai2 jer...blurp...cam sakit je anai2 ggt.ngeee

    ReplyDelete
  7. hahaha . mcm mne anai2 menggigit yer adik2 .

    ReplyDelete
  8. ha..hmm..ha....mcm cicak kobeng kot..hahahahaha

    ReplyDelete

Tinggalkan komen disini ea bucuk!

copyright:wanyrezuan