AISEYMEN..MALUNYE DEPAN BF AKU NIH...

Ape jadahnye  tetibe natang ni disebut-sebut?? korang nak taw??


Korang penah g McD?? Kat atas tuh ade gambar meal-meal yang sedapkan?? Mase tuh McD tengah wat promosi Thn Baru Cina. So. ade la prosperity ngan wedges.. 






Dulu mase zaman mude-mude, niny keje kat McD.. Jadi cashier ngan muke lom cukup sifat lagi.. Jerawatpon malu-malu nak tumbuh ..Ececeh..Tapi ni bukan nak cite pasal bedaah sensitif di dengar ni..kang kulit mintak jadi kawan lak..aisey....

Punyela ramai gile yang tengah wat barisan macam nak masuk kelas zaman darjah satu tuh.. Ngah amik order ngan muke bajet meletop*konon. Datangla satu couple ngan muke manje-manje kucing siam dorang.. yang laki cool.... yang pompuan cam mintak aku cungkil bijik mate sampai keluar.. Hoho.. kemain manje gedik ko..


Niny pon serve la ngan muke konon comel, dalam hati Meluat..
"Ye miss, boleh amik order?? Makan sini atau bungkus??" 
Ayat biasa orang meniaga..Ahak
"makan sini yer..*ngan muke manje-manje. Bebulu niny nengok 
Niny:"order please??" 
GF:"Awak nak makan ape??"  


BF "ikot awakla" 


GF: "okla... Kalo macam tuh awak bagi saye kentang yang atas tuh.."


Niny:" Kentang yang mane??Curly Fries??"


GF:" Bukan bukan.. Kentang yang tulis SOLD OUT tuh"


Ha??? Mane aku nak cekau?? Hahhahaha... mende dah takde, g mintak pesal??


Niny:" Tuh da xde lagi cik"


GF:"yeke??


datang manager niny yang tedengar lak...*muke diapon macam nak muntah darah je gelak


Cik.. SOLD OUT tu maknenye dah tak de lagi...


GF: "o..yeke??hmm...hmm... Tak pela.."


hahaha..Mane nak letak muke oi?? Muke dah bajet cun, baru nak payong BF.. skali SOLD OUT pon tak taw... Yang BF lak senyum-senyum tutup muke..hahha

kenangan masa silam lepas spm.. =P


terimekasihsudiluangkanmasa

8 comments:

  1. Replies
    1. memang lawak... sampai manager duduk bwh meja tutup muke tahan gelak depan dia..hahaha

      Delete
  2. haha. malu kot kalau jadi macam tu.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hahaha... tak taw la dia belom masuk pra sekolah kot..hehehe..tp mmg lawak mase ni

      Delete
  4. hehehe...mungkin dia lupe bawak kamu dwi bahasa kot..;)

    ReplyDelete
  5. aik sold out pun xtw ka..hakdoi

    ReplyDelete
  6. hehehe..dia belom daftar modul bi kot mase tuh..;)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen disini ea bucuk!

copyright:wanyrezuan