HOI BUDAK GEMUK..

 Cak kun cak!!!

Tadi aku pegi Soul Garden kat Dataran Pahlawan.. Makan gile babai nye... Sampai nak temuntah-muntah rase.. dan.. semestinye aku sebagai yang dalam kelompok cun Gelojoh memang akan makan kalo boleh bia spare untuk setahun..Hukk.. Dah macam unta la rase..;)

Makan kat situ memang bebaloi tahap dewa19..betol..tak tipunye...aku bayar gune student card, baru berape je..*kalo nak taw, g riki sendirila..Ahak! Korang just bayar untuk masuk, then korang dibenarkan melantak sampai mati skalipon...sampai la kedai tutup..bebaloikan?? Contoh korang dtg kol 12pm, so..korang leh dok sampai malam... Serius ni.. Tu pon kalo korang memang jenis hulk la.... Tunggu mati mase ngah makan..=P

Satu kepale dalam 20@24 something...


Aku bagi korang cuci-cuci mangkok mate jap k.... 

*tengah mcm steambt, tepi leh goreng2..~


*kantoi taik lalat bawah dagu lak..;)




*sayelah Model Soul gargagagagden tuh,..Ahaha




*Tetibe gemuk ngan serta merta,..cet!


Yang ni je mampu upload atas dasar ehsan berokband yang macam hampeh nih... Sedap lemak berkrim disukai ramai




terimekasihsudisinggah.lep you






4 comments:

  1. okey..suka kembungkan pipi macam ikan buntal..haha...kuat makan, dahsyat...tabik spring 2 tangan....

    ReplyDelete
  2. suke???kalo suke g la try..;)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen disini ea bucuk!

copyright:wanyrezuan