Mengharap pada sesuatu


Asalamualaikum..

Dear bloggers and all silent readers,

Lame xngapdet blog nih. Rindu memang rindu, tapi ade lebih penting dari rindu rindu nih.. Ececeh.. *Gebang lebih.Rase nak hempok je pale ngan bantal

Abaikan shawl macam hampeh nih.. See, mcm org rindukan??haha


Lame menyepi bukan bermakne membawe diri, tapi membawa sebeban penyakit yang dah lame besarang dalam benak otak nih. Hmm. Da lame abes blaja, tibe tibe rase rindu ngan dunia kampus yang macam budak budak tak penah begerak umo ni. *Bajet nak mude je manjang.

Yela, abes belaja kene cari koje, koje lak sekang ni macam nak cari ape la.. sket men payah lagi.kalo belaja, pk belaja je..tak pk sangat bab bab ongkos nil. Dabes belaja lak, mintak keje tuh, mintak keje nih, sumer payah! Nyampak mak nyah oi.. ;)

Tebengkalai la cite cite aku nak naik gunung ebelest nanti. Cite cite da sampai langit ketujuh puloh pat ratus ni. Tapi habuk tak dak.

Nak harapkan mak bapak lak, sampai bile?? Syukurla, aku belom mintak ibu ngan ayah duit lagi wat mase ni. Hari tu je mintak seploh inggit nak isi minyak kete..hahaha…

Korang doa doakan la aku dapat sambung study ea??

Okla, nothing to say.



Miss this blog like crazy.

5 comments:

  1. YELA NYAMPAH NYAH TGK ......HAHAAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah.. ade je ea mamat ni..

      Delete
  2. BLOG TUTORIAL/COMPUTER TIPS/TRICKS at http://blogeditor009.blogspot.com/ Feel free to visit

    ReplyDelete
  3. Niny, All the best, semoga apa yg anda mahukan itu tercapai..;)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen disini ea bucuk!

copyright:wanyrezuan