PERSONAL DETAILS

Hai korang, korang mase kecik kecik time darjahanam dulu ade tak main main dalam kelas pakat bagi kawan kawan buku untuk tulis “My Personal Detail” atau kawan kawan korang yang suh tulis?? Aku ngah wat clearance barang kat bilik ni, jumpe lak buku dulu..hahaha..malu lak. Yela, zaman bodo bodo mase tuh, sebok ngan kenangan pahitla, manisla.. Hehe..

Ok la, lets start!!

GAMBAR

Nama         : Siti Norwani binti Rezuan

Korang oleh panggil aku Niny, wawa@ Ziana Zain.. Puteri Diana pon aku terime. Ngeh3

Alamat       : Km__, Kg Parit Sidang Seman, Sg. Rambai, Melaka (Umah atok) ^^

T.Lahir        : 4/2/88 (aku masih perasan mude lagi ni,haha)

T. Lahir       : Tebersih, terindah, Melaka Bersejarah (kat umah atok je)

Kngan Mns   : Berjumpe seseorang :)

Kngan Pht    : Jatoh tesepok (gatal,main buai laju2,pastu terjun)

Mknn Kegemrn : Yang sedap sedap. Paling sedap ibu masak

Mnumn Kgmrn  : Air bandung kaw punye!! Pastu opkosle milo dgn hohohotak kau.haha

Hobi           : Kacau orang, sekeh adik, Tido, bla bla bla.. ;)

Cite cite     : Askar, Cikgu (ni mase kecik kecikla..hehe)

Warna kgmrn : Pink, Yellow, White, Black

No tipon     : Dulu tak pakai hp der.. wa gun public je..agaga



Siap dah..hahaha.. Lebih kurang macam ni la zaman kegemilangan tok petualang dulu.hik


kelaka la zaman sekolah dolu dolu..ngeh3


                                                                                                          Yang Benar,
Add caption

2 comments:

  1. macam penah aku lakukan,tapi di mana ya??hehehe..dulu2 kalau nk ngorat pun mesti minta biodata dulu..ngeh3..:P

    ReplyDelete

Tinggalkan komen disini ea bucuk!

copyright:wanyrezuan